loading
Liikkeet
Soita meille
LänsiAuto Vantaa

Pakkalantie 15

Puhelin
Puhelimitse
LänsiAuto Espoo

Luomankuja 4

Puhelin
Puhelimitse
LänsiAuto Helsinki

Laivalahdenkatu 8

Puhelin
Puhelimitse
LänsiAuto Hyvinkää

Helletorpankatu 1

Puhelin
Puhelimitse
LänsiAuto Hämeenlinna

Uhrikivenkatu 18

Puhelin
Puhelimitse
LänsiAuto Lahti

Patometsänkatu 1

Puhelin
Puhelimitse
LänsiAuto Turku

Raisiontie 93

Puhelin
Puhelimitse

INSIGNIA SPORTS TOURERISTA EI VOI EREHTYÄ.

Yksi hyvän suunnittelun vahvimpia ja selvimpiä tunnusmerkkejä on hienostuneisuus. Tutustu Insignian veistoksellisiin linjoihin ja korkealuokkaisiin sisätiloihin ja totea mitä hienostuneisuus tarkoittaa.

Opel Insignia Sports Tourer - Ulkopuolen muotoilu

Ulkopuolen muotoilu

Etusäleikkö on muotoilultaan entistä selväpiirteisempi ja sen kromiosat piirun verran näyttävämmät. Ajovaloissa on tyyliä kuin myös matalalle sijoitetuissa sumuvaloissa. Insignia Sports Tourer Upean laadukas.

Uudenaikainen pehmeä tyyli, jota korostavat huomiota herättävät yksityiskohdat, kuten ajovalojen muotoiltu profiili, LED-takavalot, Opelin tunnusomaiset, siiven muotoiset ajovalot ja veitsenterämäiset sivuelementit tekevät Insignia Sports Tourerista raikkaan.

Sen muotoilu on ainutlaatuinen erinomaisen aerodynamiikan, leveän olemuksen ja klassisten mittasuhteiden ansiosta. Ne korostavat myös sisätilojen rauhallisuutta ja tilavuutta sekä erinomaista suuntavakautta. Tämän auton kauneus ulottuu myös pintaa syvemmälle.

Opel Insignia Sports Tourer – Sisätilojen muotoilu

Sisätilojen muotoilu

Avaatpa minkä tahansa Insignia Sports Tourerin oven, laadukkuuden ja korkealuokkaisen suunnittelun huomaa välittömästi. Huomaa, kuinka siivenmuotoinen kojelauta jatkuu virtaviivaisesti ovipaneeleihin – muotoilu sulkee sisäänsä ja samalla tyylikkäästi jäsentää tilaa. Sama laadukkuus jatkuu säilytysratkaisuissa.

Mukaan on tuotu viimeisin teknologia, kuten kuljettajan tietokeskus ja 8" näytöt, alhaalle sijoitettu kosketusnäyttö, ohjauspyörän säätimet, avauspainikkeet ja monet muut yksityiskohdat perinteisestä tyylikkyydestä tinkimättä ...

Opel Insignia Sports Tourer - Ylellistä nahkaa

Ylellistä nahkaa

Luonnollinen, elegantti ja miellyttävä aito nahka on osa ylellistä tunnelmaa. Huippulaadukas Brandy- tai Indian Night -värisenä saatavana oleva nappanahkaverhoilu yhdessä kontrastiväristen tereiden kanssa antavat sisätiloille viimeistellyn ilmeen.