loading
Liikkeet
Soita meille
LänsiAuto Vantaa

Pakkalantie 15

Puhelin
Puhelimitse
LänsiAuto Espoo

Luomankuja 4

Puhelin
Puhelimitse
LänsiAuto Helsinki

Laivalahdenkatu 8

Puhelin
Puhelimitse
LänsiAuto Hyvinkää

Helletorpankatu 1

Puhelin
Puhelimitse
LänsiAuto Hämeenlinna

Uhrikivenkatu 18

Puhelin
Puhelimitse
LänsiAuto Lahti

Patometsänkatu 1

Puhelin
Puhelimitse
LänsiAuto Turku

Raisiontie 93

Puhelin
Puhelimitse

ONSTAR-PALVELUT

 

VÄLITÖN APU ONNETTOMUUSTILANTEESSA:

 ONSTAR VOI PELASTAA HENKESI.

 

Aja hyvillä mielin: OnStar on rinnallasi, jos joudut onnettomuuteen.

Myös silloin, jos et pysty soittamaan apua.

     onstar     Välitön apu onnettomuustilanteessa: OnStar voi pelastaa henkesi.

    •    Apu onnettomuustilanteessa: Automaattinen hätäpuhelu aktivoituu heti, kun turvatyyny laukeaa. Kaikki tärkeät ajoneuvon tiedot lähetetään välittömästi OnStar-keskukseen: sijainti, ajosuunta, auton väri ja onnettomuuden vakavuusaste 1

    •    Me puhumme sinulle: Erikoiskoulutuksen saaneet OnStar-asiakaspalvelijat aloittavat kommunikoinnin kanssasi handsfree-kaiuttimen kautta – silloinkin, kun olet ulkomailla, puhelussa käytetään valitsemaasi kieltä 2
 
    •    Jokainen sekunti on kallisarvoinen: Heti, kun olemme saaneet kaikki tiedot ja on selvää, että tarvitset apua, OnStar-asiakaspalvelija ilmoittaa hälytyspalveluun välittömästi. 3

 

 

Tämä asiakas on liikuttunut kyyneleisiin #kiitosOnStar

Maaliskuussa 2016 Eulalia Serrano ajaa Opel Zafirallaan Madridissa. Kaikki vaikuttaa olevan hyvin kunnes risteyksessä tapahtuu kolari. Rauhoittava ääni kuuluu autosta.

Törmäyksen sattuessa sensorit reagoivat ja OnStar-asiakaspalvelu saa hälytyksen. Asiakaspalvelija soittaa autoon sisälle ja tiedustelee tapahtunutta. Jos tarvetta asiakaspalvelija ottaa yhteyttä pelastusviranomaisiin. Hätäpalvelu ja automaattinen hätäpuhelu on vain yksi monista Opel OnStarin palveluista.
     

Kolari! Mitä tapahtuu seuraavaksi? #thankyouOnStar

Lokakuussa 2015: Charlotte Tyson oli osallisena kolarissa. Ensireaktio oli paniikkikohtaus, mutta henkilökohtainen avustaja tuli auttamaan. Katso oheisesta videosta hänen tarinansa.

Kolarin sattuessa turvatyynyt laukeavat ja sensorit hälyttävät OnStar-avustajan, joka on tarvittaessa yhteydessä pelastusviranomaisiin.
    

 

 1 OnStar-palvelut edellyttävät aktivointia ja niiden toimivuus riippuu verkkoyhteyden ja GPS:n saatavuudesta ja laadusta. Palvelu on maksullinen maksuttoman kokeilujakson päätyttyä. OnStar-tilauspaketit voivat poiketa maksuttomaan kokeilupakettiin sisältyvistä palveluista. Tutustu ehtoihin.

2 Poikkeuksellisissa olosuhteissa sinut saatetaan yhdistää ensin englantia puhuvalle asiakaspalvelijalle, jotta puheluusi voidaan vastata mahdollisimman nopeasti.

3 OnStar-palvelut perustuvat langattomaan verkkoon ja satelliittipaikannusjärjestelmiin.

RAKENNA OMA OPEL ONSTARIN AVULLA
Rakenna oma autosi